در این مقاله در خصوص مراحل اخذ ایزو 22000 صنایع غذایی به صورت کامل و مفصل توضیح داده ایم و هم چنین اصولی که باید در سازمان پیاده سازی شود تا بتوانیم گواهینامه آن را دریافت کنیم.
ایزو 22000 صنایع غذایی چیست؟ چه الزامات و مستنداتی در این استاندارد وجود دارد و آیا می توان یک هفته ای گواهینامه ایزو 22000 را دریافت کنیم؟ تمامی این سوالات در ذهن کارفرمایان وجود دارد پس با احترام به مدیران عزیز می خواهیم پاسخ این سوالات را بدهیم.
اول از همه ایزو 22000 صنایع غذایی در پی ایجاد شرایطی است که بتواند سیستم بهداشتی سازمان را تقویت ببخشد. مهم ترین بخش این استاندارد اصول بهداشتی جابجایی مواد غذایی و هم چنین روش های خوب ساخت است. اصولی که باید طبق آن پیش برویم تا مواد اولیه و محصولات نهایی از خطرات انتقال آلودگی ها و بیماری های محیطی در امان بماند.
الزامات ایزو 22000 صنایع غذایی
اگر سازمانی که قصد گواهینامه ایزو 22000 صنایع غذایی را دارد بایستی شرایطی را فراهم کند که بهینه سازی در سازمان طبق استاندارد های بهداشتی و محیطی کارخانه شکل بگیرد. دو بخش نگهداری و جابجایی مواد غذایی اگر طبق الزامات ایزو 22000 انجام نگیرد به طور حتم دچار آلودگی می شود و این که آلودگی مواد غذایی سلامتی جامعه را به خطر میندازد. به همین دلیل است که گرفتن ایزو 22000 صنایع غذایی برای سازمان ها حالت اجباری دارد. مهم ترین بخش هایی که در الزامات ایزو 22000 موجود می باشد شامل:
- آموزش همیشگی پرسنلین کارخانه
- چگونگی دفع ضایعات و زباله های داخل کارخانه
- چگونگی تمیز کردن ظروفی که به وسیله آن انتقال و جابجایی مواد غذایی شکل می گیرد
- فراهم کردن شرایط مناسب محیطی و دمایی در خصوص کاهش انتقال آلودگی
- کالیبراسیون و تنظیم دائمی پارامترهای اندازه گیری
- شرایط خوب تولید یا همان GMP
- برنامه پیش نیاز عملیاتی یا PRP
- تجزیه و تحلیل نقاط بحرانی سازمان یا HACCPP
برای دریافت تمامی این الزامات و هم چنین سفارش گواهینامه ایزو 22000 بایستی تمامی این الزامات به صورت دقیق اجراء شود. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با شماره های زیر تماس بگیرید.
خانم محمدی مدیر فروش: 09185210731 |
آقای آروین کریمی پور مدیریت: 09902702205 |
بدون دیدگاه