شرکت هایی که در حوزه صنایع غذایی فعالیت دارند به مبحث ایمنی محصولات در زمینه بهداشت نیاز دارند و به همین دلیل به مشاوره ایزو 22000 در این سازمان ها حس می شود.
یکی از نیازهای اساسی سازمان های صنایع غذایی در زمینه مربوط به بهداشت و حفظ ایمنی مواد اولیه و محصولات نهایی است. استاندارد ایزو 22000، مبحث مربوط به ایمنی محصول را تضمین می کند و به همین دلیل سازمان غذا و داروی جهانی، اخذ این استاندارد را برای شرکت هایی که در این حوزه فعالیت می کنند اجبار کرده است.
مشاوره ایزو 22000 صنایع غذایی
در ارتباط با مشاوره ایزو 22000 در سازمان ها، می خواهیم این متن را خدمت شما عزیزان تشریح کنیم. برای مشاوره این استاندارد 3 کار اصلی صورت می گیرد.
- دستورالعمل های مربوط به مدیریت و کیفیت بر طبق بندهای ایزو 9001
- دستورالعمل های مربوط به اصول ایمنی و بهداشتی مواد غذایی
- دستورالعمل های مربوط به روش های خوب ساخت و تولید در کارخانه ها
در میان این 3 بخش، دستورالعمل اصول ایمنی و بهداشتی مواد غذایی، 70 درصد این استاندارد را تشکیل می دهد. مهم ترین دستورالعمل این بخش، شامل روش های اصول بهداشتی و جابجایی مواد غذایی در کارگاه تولیدی است که در 10 بخش تقسیبم بندی می شود.
چگونگی دریافت ایزو 22000
برای این که شما بتوانید این استاندارد را از ما دریافت کنید بایستی با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید و یا فرم مربوط به سفارش گواهی ایزو را در سایت arviniso.ir برای ما بفرستید تا در اسرع وقت، مدارک و روش های اجرایی مربوط به این استاندارد برای شما ارسال گردد تا بتوانید در سریع ترین زمان ممکن گواهی ایزو 22000 را دریافت کنید.
شماره موبایل: 09902702205
شماره ثابت: 08733230268
بدون دیدگاه