آیا می دانید که با گرفتن مدرک HACCP (تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی) از شرکت ما، می توانید به راحتی مدیریت ایمنی غذایی و کیفیت محصول خود را افزایش دهید.

مدرک HACCP چیست؟

مدرک HACCP شامله سیستمی است که تشخیص می دهد یک تجارت غذایی سیستم ها و روش های مطابق با HACCP را چگونه توسعه، مستند و اجرا کرده است. HACCP  ابزاری برای کمک به شناسایی و کنترل خطرات ایمنی مواد غذایی است که ممکن است در تجارت مواد غذایی وجود داشته باشد.

این مجوز توسط  مرجع صدور گواهینامه معتبر( شرکت ما ) اعطا می شود که دانش و مهارت لازم را برای انجام ارزیابی سیستم HACCP یا برنامه HACCP دارد. تجارت غذا همیشه باید اطمینان حاصل کند که سازمان صدور گواهینامه خارجی یا شخص ثالث صلاحیت های لازم برای ارائه این خدمات را دارد.

کاربرد مدرک HACCP:

  1. مدرک HACCP فوراً تعهد شما را در تولید یا تجارت مواد غذایی بی خطر به مشتریان نشان می دهد. این روش مبتنی بر شواهد می تواند به ویژه هنگامی مفید باشد که شما تحت بازرسی مقامات نظارتی یا سهامداران باشید.
  2. نشان دادن تعهد واقعی نسبت به ایمنی مواد غذایی از طریق انطباق با HACCP همچنین می تواند مارک تجاری شما را متحول کند و به عنوان ابزاری موثر برای ورود به بازار عمل کند و فرصت های جدید تجاری در سراسر جهان را ایجاد کند.
  3. متخصصین مواد غذایی ما حسابرسی HACCP را انجام می دهد و به شما کمک می کند تا روی خطرات موثر بر ایمنی و بهداشت مواد غذایی تمرکز کنید. سپس می توان با تنظیم محدودیت های کنترل در نقاط مهم در طی فرآیند تولید مواد غذایی، به طور سیستماتیک مشخص کرد که خطرات آن چیست و راحل رابیان کرد.

این مطلب را حتما بخوانید: مستندات ایزو 22000 + قیمت

اصول مدرک HACCP:

مدرک HACCP یک استاندارد بین المللی است که الزامات کنترل موثر ایمنی مواد غذایی را تعریف می کند. این حدود هفت اصل ساخته شده است:

  • تجزیه و تحلیل خطرات غذایی بیولوژیکی، شیمیایی یا فیزیکی را انجام دهید
  • نقاط کنترل بحرانی را تعیین کنید
  • محدودیت های کنترل بحرانی، به عنوان مثال، حداقل دما و زمان پخت و پز را تعیین کنید
  • سیستمی را برای نظارت بر کنترل نقاط بحرانی ایجاد کنید
  • اقدامات اصلاحی ایجاد کنید
  •  تأیید کنید که سیستم HACCP به طور موثر کار می کند
  • اسناد و مدارک را تنظیم کنید

دلیل دریافت  مجوز HACCP؟

به دلایل مختلف کسب و کارهای متنوع مجوز خواهند گرفت. این یک شرط معمول تجارت است که تجارت مواد غذایی و تولیدکنندگان مواد غذایی دارای مجوز باشند. در بعضی از کشورها داشتن یک سیستم HACCP مجاز در تجارت مواد غذایی نیز اجباری یا الزامی قانونی است. کسب و کارهای فعال غذایی، برای اطمینان از پوشش دادن تمام خطرات احتمالی ایمنی مواد غذایی، مدرک HACCP را بدست می آورند که این به معنی یک تجارت خوب و منطقی است.

چگونه HACCP را دریافت کنیم؟

برای به دست آوردن مدرک HACCP توسط یک ارائه دهنده معتبر صدور گواهینامه، کسب و کار مواد غذایی ملزم به انجام ممیزی یا ارزیابی از سیاست ها و روش های ایمنی مواد غذایی و HACCP خود است. این ارزیابی توسط یک حسابرس صلاحیتدار و واجد شرایط ایمنی مواد غذایی انجام می شود.

برای بررسی اعتبار حسابرس ایمنی مواد غذایی می توانید از یک نهاد حرفه ای برای حسابرسان مواد غذایی است بازدید کنید. فرآیند حسابرسی شامل بازرسی در محل، از شیوه های تجارت مواد غذایی و بررسی اسناد و مدارک شرکت است.

هزینه اخذ مدرک HACCP چقدر است؟

هزینه گرفتن مدرک HACCP به اندازه سیستم ایمنی غذا و موقعیت فیزیکی واقعی بستگی خواهد داشت. هنگام تهیه بودجه برای صدور گواهینامه شخص ثالث، هزینه هایی که اصولادر نظر گرفته می شود شامل هزینه های حسابرسی، هزینه  های مربوط به و اجرا، هزینه نگهداری از سیستم HACCP، و همچنین هزینه کارکنان آموزش در HACCP می باشد.

توسعه یک سیستم مبتنی بر HACCP، همراه با یک گواهینامه ایزو دقیق، می تواند برای موفقیت و دوام یک تجارت غذایی مفید باشد.

آموزش HACCP:

برای شروع در اصول مناسب HACCP  و کاربرد دوره HACCP باید با کارشناسان ما در ارتباط باشید. این دوره ها به وسیله ی اتحادیه جهانی HACCP معتبر شناخته شده است.

آموزش HACCP می تواند بسیار ارزشمند باشد.

این دوره ها معمولاً نمای کلی از موضوعاتی از جمله موارد زیر می باشد:

  • روشهای خوب تولید (GMP)
  • شناسایی و تجزیه و تحلیل خطر
  • اقدامات کنترلی
  • نقاط کنترل حیاتی
  • محدودیت های حیاتی
  • طراحی سیستم های نظارتی
  • ملزومات مستندسازی
  • آموزش کارکنان

در ممیزی صدور مدرک HACCP چه اتفاقی می افتد؟

وقتی اصطلاح «ممیزی» را می شنوید، غالباً فرآیندی جدید را تجربه می کنید، یک حسابرس خوب با سازمان شما کار خواهد کرد که هم از نظر زمان بندی و هم از نظر انتظارات تا مطمئن شود که شما می دانید در هر مرحله چه اتفاقی می افتد. قبل از شروع فرآیند باید یک برنامه حسابرسی کامل داشته باشید.

لازم به یادآوری است که هر حسابرسی با توجه به نیاز سازمان شما و همچنین انتخاب شخص ثالث ارائه دهنده گواهینامه ایمنی مواد غذایی متفاوت است.

شما باید برای یک حسابرس را انتخاب کنید که هدف آن به حداقل رساندن اختلالات در فعالیت های شما بدون به خطر انداختن خود فرایند است.

استقرار HACCP:

فواید مدرک HACCP:

  • انطباق با مقررات دولت
  • کاهش خطر و مسئولیت
  • افزایش اعتماد مصرف کننده
  • خطر تولید محصولات غیر ایمن را کاهش دهید
  • اعتماد به محصولات خود را افزایش دهید، که این به معنای اعتبار بیشتر نزد مشتریان / شرکای جهانی است.
  • مروری کامل بر تعامل سیستم های ایمنی غذایی مورد استفاده در محل ارائه می شود.
  • برای اطمینان از همسویی اسناد و مدارک با رویه های سایت، در فعالیت های بررسی و تأیید HACCP مشارکت خواهید داشت.
  • نیازهای سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) و وزارت کشاورزی (USDA) برای آب، غذاهای دریایی، گوشت و مرغ را برآورده می کنید.

مشاوره:

جهت مشاوره و گرفتن مدرک HACCP  با ما تماس بگیرید.

                                     آقای آروین کریمی پور مدیریت: 09902702205

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *