برای دریافت ایزو 22000 در شرکت های صنایع غذایی ابتدا بایستی تمامی مسائل مدیریت و کیفیتی در سازمان برقرار شود و سپس راهکارهای جلوگیری از آلودگی در محیط شرکت، صورت گیرد.
ایزو 22000 به طور قطع برای شرکت هایی که در حوزه صنایع غذایی فعالیت می کنند، نوشته شده است، فرق نمی کند سازمان تولیدی باشد و یا این که در حوزه بسته بندی مواد غذایی فعالیت می کند، به هر حال باید به فکر دریافت ایزو 22000 باشند.
مستندات فوق العاده مهمی در این استاندارد وجود دارد و اگر سازمانی بخواهد گواهینامه آن را دریافت کند باید به فکر پیاده سازی این مستندات باشد.
روش های دریافت ایزو 22000
باید با یک شرکت مشاوره ای در زمینه ایزو، قرار داد ببندید و سپس تعیین کنید که آیا به صورت حضوری می خواهید ایزو را دریافت کنید و یا غیر حضوری. برای روش حضوری، کارشناسان در حوزه صنایع غذایی می آیند و مستندات را اجراء می کنند و اما در روش غیر حضوری، مستندات برای شما ارسال می گردد. مهم ترین قسمت پیاده سازی این استاندارد، تعیین نقاط بحرانی در سازمان است که مراقبت بیشتری را می طلبد.
هزینه ایزو 22000 در صنایع غذایی
شاید استاندارد GMP برای حوزه های صنایع غذایی از مشهوریت بیشتری در بین شرکت های صنایع غذایی برخوردار است. اما باید بگوییم که این استاندارد، جزئی از ایزو 22000 است. روش های خوب ساخت و تولید هم در این استاندارد قرار گرفته.
هزینه مربوط به این استاندارد طی دو مرحله باید به مشاورین داده شود. حدود 50 درصد مبلغ قرار داد در اول پروژه و بعد از آن بقیه مبلغ در آخر پروژه داده می شود. معمولا هزینه مشاوره و پیاده سازی این استاندارد 5 میلیون تومان است و هزینه صدور گواهینامه بین المللی از 1 الی 2 میلیون تومان متغیر است.
شماره موبایل: 09902702205
شماره ثابت: 08733230268
بدون دیدگاه