مزایای دریافت ایزو برای رستوران بسیار زیاد است و ما می خواهیم به این مزایا و هم چنین مشخصات مربوط به آن بپردازیم.
ایزو برای رستوران چه مزایایی دارد؟
همانطور که در جریان هستید حضور رستوران های بزرگ و فعال در شهرهای مختلف کشور باعث شده که عرصه برای رستوران های کوچک روز به روز تنگ و تنگ تر شود. یکی از مهم ترین مواردی که باعث می شود بهداشت درون رستوران رعایت شود، گرفتن ایزو برای رستوران است و این مساله باعث جلب اعتماد و نظر مشتریان می گردد.
از دیگر مزایای مربوط به دریافت ایزو برای رستوران می توان به پایبندی کارکنان و اعضای فعال بر خط مشی سیستمی و مدیریتی در سازمان است و همین مساله کیفیت محصولات و خدمات را افزایش می دهد.
مزایای بی شماری در جهت گرفتن ایزو وجود دارد که ما در این جا تنها به 2 مورد آن اشاره کردیم و پیشنهاد می کنیم برای این که بدانید که مزایای دریافت ایزو چیست مقالات بیشتری را در این سایت ایزو مطالعه بفرمایید.
مشخصات گرفتن ایزو برای رستوران
استاندارد هایی مناسب حوزه کاری یک رستوران است که بتواند سیستم مدیریت ایمنی و بهداشتی را به صورت کامل مورد تجزیه و تحلیل قرار دهد. ما در این جا به دو استاندارد مهم در حوزه مواد غذایی اشاره خواهیم کرد که نمونه های مربوط به هر کدام از ایزوها را نیز به شما عزیزان نشان خواهیم داد:
- استاندارد ایزو 22000 ویرایش 2018 یکی از مهم ترین استاندارد های به روز دنیا در حوزه صنایع غذایی است. گرفتن این استاندارد در حوزه رستوران و کترینگ ها از درجه و اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و علاوه بر کنترل آلودگی ها و خطراتی که موجب تهدید بهداشت و سلامت کارکنان و فضای داخل رستوران می شود، سیستم مدیریتی و کیفیتی درون رستوران را نیز منظم می کند و باعث می شود که هر کدام از افراد چه از حسابدار گرفته تا نیروی خدماتی به درست ترین شکل ممکن وظایف خود را انجام دهند.
- استاندارد haccp یا همان تجزیه و تحلیل نقاط بحرانی سازمان یکی از پس نیازهای مهم ایزو 22000 محسوب می شود و همیشه با این استاندارد دریافت می شود و به نوعی مکمل آن است. این استاندارد با دارا بودن مدل های پیش نیازی و هم چنین درخت تصمیم گیری موجب می گردد که بهترین تصمیم را در قبال چگونگی حذف آلودگی های سازمان لحاظ کنیم
- استاندارد روش های خوب ساخت و تولید که به نوعی مرحله تولید مواد غذایی را بر عهده دارد و یکی از مهم ترین استانداردها برای گرفتن ایزو در رستوران محسوب می گردد.
هزینه پکیج دریافت ایزو برای رستوران
با گرفتن ایزو در رستوران خود به نوعی 50 درصد راه جلب اعتماد مشتریان را طی خواهید کرد و اگر شما صاحب یک رستوران کوچک اما با داشتن استاندارد های به روز دنیا باشید بدون شک پیشرفت خواهید کرد و باعث می شوید که حداقل در منطقه خود شما را با نیکی یاد کنند.
به همین دلیل اگر صاحب رستوران و کترینگ هستید همین الان جهت گرفتن ایزو برای رستوران اقدام کنید. ما در این جا هستیم که به شما عزیزان مدارک ایزو را برای شما صادر کنیم و مستندات مربوط به هر کدام از الزامات ایزو را پیاده سازی نماییم.
هزینه مربوط به دریافت هر کدام از این 3 استاندارد بالا در جدول زیر اشاره شده است:
هزینه ایزو 22000 |
هزینه استاندارد haccp | هزینه روش های خوب ساخت |
5 میلیون تومان |
4 میلیون تومان |
3 میلیون تومان |
که جمع این پکیج برای دریافت ایزو برای رستوران 12 میلیون تومان می شود که با تخفیف مدیریت شرکت این پکیج را می توان با مبلغ 11 میلیون تومان دریافت کرد. جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت سفارش با شماره زیر تماس بگیرید:
شماره همراه مدیر فروش: 09902702205
بدون دیدگاه