در حال حاضر بیش از 200 بیماری در ارتباط با صنایع غذایی کشف شده و بدون شک مبارزه کردن با این بیماری ها، جهت گسترش آن در زنجیره مواد غذایی از درجه اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. به همین دلیل لازم است الزامات ایزو 22000 ویرایش 2018 در سازمان منتشر شود.
ایزو 22000 چه کاری انجام می دهد؟
کنترل خطرات مواد غذایی جهت جلوگیری از آلودگی بایستی از محل تولید تا زمان مصرف ادامه پیدا کند. سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی این کار را به بهترین شکل ممکن انجام می دهد و به خصوص در ایزو 22000 ویرایش 2018، واکنشی سریع در قبال آلودگی ها ارائه می گردد.
ایزو 22000 ویرایش 2018 چه عواملی را در سازمان ایجاد می کند؟
دو عامل با استفاده از پیاده سازی ویرایش جدید ایزو 22000 به جریان می افتد:
- اولین عامل کاهش خطراتی است که می تواند آلودگی محصولات مواد غذایی را با خطر مواجه سازد.
- دومین عامل، اقدامات پیش گیرانه در قبال از بین بردن آلودگی های سازمانی است. اولین و مهم ترین بخش آن تجزیه و تحلیل کنترل نقاط بحرانی سازمان است.
تغییرات ایجاد شده در ایزو 22000 ویرایش جدید
این ویرایش جدید استاندارد در سطح ساختاری تغییراتی اساسی کرده است.
- ویرایش جدید استاندارد انواع خطرات را در سطح سازمان ایجاد کرده است. در سطح عملیاتی و در سطح کسب و کار، محیط هایی است در شرکت مواد غذایی که خطر مطابق با آن تعریف شده است.
- ایزو 22000 ویرایش 2018 پیوند بسیار محکم و قوی را با گروه های تعیین کننده کدکس ایجاد کرده است. سازمان ملل متحد، سازمات غذا و دارو و هم چنین وزارت بهداشت ارگان هایی هستند که می تواند این کد بندی را برای مستندات ایزو 22000 تعیین کند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص دریافت ایزو 22000 با شماره زیر تماس بگیرید:
خانم محمدی مدیر فروش: 09185210731 |
آقای آروین کریمی پور مدیریت: 09902702205 |
بدون دیدگاه