مشخصات ایزو 22000 صنایع غذایی

ایزو 22000


ایزو 22000 صنایع غذایی یک استاندارد بین المللی شناخته شده در سطح جهانی است. این استاندارد ترکیبی از روش ایزو 9001 وHACCP برای اطمینان از ایمنی مواد غذایی در تمامی سطوح است. در واقع سازمانی با گرفتن این ایزو توانایی خود را در کنترل خطرات ایمنی برای اطمینان از مواد غذایی خود ارائه می کند.

چگونگی دریافت ایزو 22000
ایزو 22000 صنایع غذایی

ایمنی مواد غذایی یک نگرانی جهانی است، می توان به صورت واضح تعریف کرد که بسیاری از بیماری های انسانی ناشی از مصرف مواد غذایی ناسالم است. همین مساله گرفتن ایزو 22000 صنایع غذایی را برای سازمان ها واجب می کند.

تعریف ایزو 22000 صنایع غذایی

این استاندارد توسط هر سازمانی در زنجیره غذایی قابل الاجراست. در واقع اصولی بر پایه تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی سازمان است که این نقاط می تواند آلودگی های سازمانی و حتی زیست محیطی را به همراه داشته باشد.
با بهره گیری از نیازهای شنیداری، برنامه HACCP را با برنامه های پیش نیاز عملیاتی و سایر الزامات ایمنی مواد غذایی ترکیب می کنند.

ایزو 22000 صنایع غذایی

اجرا و استقرار استاندارد ایزو 22000 صنایع غذایی:

استقرار این پروسه صنایع غذایی کاری گروهی است که برای اجرایی کردن آن باید لیست محصولات غذایی تعیین و مشخص گردد سپس سازمان هایی که در زمینه تولید مواد غذایی فعالیت می کنند باید خطراتی که سلامت مواد غذایی را تهدید می کند را شناسایی کنند و در صدد رفع آن اقدامات لازم را انجام بدهند. که در اقدام بعدی اصولا ارگان ها به انجام برنامه هایی همچون prp و oprp کمک می کنند که بعد از آن به بررسی این برنامه و تعیین ccp می پردازند. و سازمان ها باید اقدام به انتقال اطلاعات پرسنل کنند سپس در جهت ممیزی ها و کنترل اجرایی گام بردارند. و سایر مراحل نیز به صورت زیر است:

  1. انجام برنامه های پیش نیازی و عملیاتی
  2. بررسی و تحلیل نقاط بحرانی مربوط به haccp
  3. رعایت اصول بهداشتی در خصوص مقابله با حشرات موذی
  4. بررسی آیین نامه های بهداشتی شرکت و در نهایت ویرایش آن
  5. آماده سازی برای اجرای ممیزی ها
  6. همراهی سازمان ها تا زمان صدور گواهی زیر نظر سازمان استاندارد
    [highlight-red bcolor=”blue” align=”right” ]بهتر است که فرآیند استقرار ایزو 22000 باید توسط مشاوران متخصص انجام شود.[/highlight-red]

مزایای پیاده سازی ایزو صنایع غذایی چیست؟

اجرای ایزو 22000 صنایع غذایی می تواند مزایای زیر را برای سازمان به همراه آورد:

  • مدیریت و ارتباطات بهبود یافته
  • اطمینان از کیفیت، قابلیت اطمینان و ایمنی
  • هزینه های برداشت یا فراخوان را کاهش می دهد
  • شهرت سازمان در قبال اجرای این استاندارد افزایش می یابد
  • بیماری های کم تری در جامعه در ارتباط با مصرف مواد غذایی صورت می گیرد
  • استفاده بهتر از منابع در سازمان رخ می دهد
  • کنترل خطرات ایمنی مواد غذایی
  • مدیریت سیستماتیک برنامه های پیش نیاز
  • مبنای معتبر برای تصمیم گیری
  • برنامه ریزی بهتر، تایید کم تر پس از فرآیند
  • توسعه سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی

چه استاندارد های مکملی می توان همراه با ایزو صنایع غذایی دریافت کرد؟

اصولا شرکت / سازمان ها در کنار ایزو 22000 نیاز به دریافت گواهینامه های دیگر هم دارند مانند:

  1. haccp: که استاندارد آن مربوط به بررسی نقاط بحرانی سازمان و ایمنی مواد غذایی می باشد.
  2. gmp: که استاندارد آن مربوط به روش های مفید جهت صنایع غذایی می باشد.
  3. fssc 22000: که استاندارد آن مربوط به نظام مدیریتی صنایع غذایی می باشد.
  4. گواهینامه حلال: به آرم و نشانی مهم جهت تایید بر حلال بودن تولید مواد غذایی می گویند.

انواع گواهینامه ایزو 22000 صنایع غذایی و هزینه های آن:

گواهینامه های صادر شده توسط شرکت ما به دو دسته تقسیم بندی می شوند:

  1. اولین گروه مربوط به تحت اعتبار iaf ، ias و سازمان استاندارد می باشد که قطعا برای دریافت این گروه از گواهینامه ها نیاز به مشاوره و پیاده سازی خواهید داشت که ما در صورت تمایل، مشاور متخصص برای سازمان شما اعزام می کنیم که تا صدور گواهینامه ایزو 22000 همراه شما خواهد بود.
  2. دومین گروه مربوط به cb خصوصی است که نیازی به مشاوره و پیاده سازی ندارد و ظرف یک هفته مدرک معتبری که قابل استعلام باشد برای سازمان متقاضی صادر می گردد.
    هزینه گواهی ایزو22000 از cb های خصوصی هزینه گواهی ایزو 22000 ازcb های دولتی
    یک میلیون و پانصد هزار تومان پنج الی 15 میلیون تومان

در حال حاضر کارشناسان و مشاورین آروین ایزو این آمادگی را دارند تا آخرین ورژن ایزو 22000 صنایع غذایی را در سازمان شما به اجراء درآورند تا شما موفق به دریافت گواهینامه ایزو 22000 شوید:


                                     آقای آروین کریمی پور مدیر فروش: 09902702205

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *