آیا میدانستید استانداردی برای ایزو برای زعفران تدوین شده است که نام دیگر آن ایزو 3632 می باشد؟ بر اساس این استاندارد، زعفران زمانی با کیفیت است که هیچ ماده ای به آن اضافه نشده باشد. آیا می دانید با اخذ این گواهینامه ایزو می توانید در فرآیند صادرات زعفران هم موفق باشید.
تعریف کامل از زعفران:
- یکی از گرانترین ادویه جات در جهان است.
- برای تولید یک کیلو زعفران، بیش از شصت هزار گل نیاز است.
- از کلاله های گل خشک این محصول برای استخراج اسانس استفاده می شود.
- سافرانال، کروسین، و کاروتنوئیدها از مواد اصلی فعال روغن این گیاه هستند.
- روغن زعفران به دلیل عطر و طعم، رنگ و ویژگی های حفظ آنتی میکروبی یکی از مهمترین روغن های اساسی تجاری در صنایع غذایی است.
- اسانس زعفران در غذاهای هندی، ایرانی، اروپایی، عربی و ترکی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.
- از اسانس زعفران در نوشیدنی ها، و محصولات غذایی استفاده می شود.
استاندارد ایزو 3632:
کیفیت زعفران در تجارت بین الملل عمدتاً با مشخصات توصیه شده توسط استاندارد این ایزو تعیین می شود که اولین بار در سال 1975 منتشر شد و در طی چهار سال یعنی در 1980، 1993، 2003 و 2011 بار مورد بازبینی قرار گرفته است. پس از همه این بازنگری ها، حال ایزو 3632 بسیار کامل است و در حال حاضر برای کنترل کیفیت زعفران و در بیشتر معاملات استفاده می شود.
در سطح بین المللی، ایزو زعفران را با توجه به شاخص های فیزیکی و یا شیمیایی مشخص، به چند دسته طبقه بندی می کند:
- استرهای کروستین
- پیکروکروسین ( طعم و مزه)
- سافرانال(بو)
- crocina (رنگی)
- محتوای غیر چکش (محتوای پسماند گل)
- مواد معدنی (خاکستر)
- کیفیت درجه 3 (کیفیت پایین)
- سطح 1 (بهترین کیفیت)
چگونه می توان زعفران تقلبی را تشخیص داد؟
احراز هویت زعفران یک کار چالش برانگیز است زیرا ممکن است زعفران با کیفیت با مواد دیگری مخلوط شود تا تقلبی بودن آن را پنهان کند. بنابراین، استفاده از روشهای دقیق تحلیلی برای کنترل کیفیت زعفران برای پیشگیری از کلاهبرداری از اهمیت زیادی برخوردار است. زعفران تقلبی با افزودن سایر مواد گیاهی را می توان با استفاده از تکنیک طیف سنجی مادون قرمز تشخیص داد.
از بین روش های مورد استفاده برای تشخیص تقلب در زعفران، طیف سنجی NMR با آهن ربا های میدان بالا یک روش دقیق برای تجزیه و تحلیل ترکیبات در غلظت های کم است.
این روش برای ارزیابی نوع تقلب قابل اعتماد است و می تواند برای مقابله با کلاهبرداری گسترده زعفران جوابگو باشد.
معرفی استاندارد های بین المللی ایزو 3632:
استاندارد های جهانی زیادی برای این نوع گیاه وجود دارد که مهمترین آن عبارتند از:
- ایزو 1.3632 ویرایش 2010: که مربوط به مشخصات این گیاه می باشد.
- ایزو 2.3632 ویرایش 2010: که مربوط به رویه های آزمایش این گیاه می باشد.
هزینه گواهینامه ایزو برای زعفران چقدر است؟
گواهینامه ایزو برای زعفران از توف سنتر آلمان صادر می شود که دارای اسکن، کد ریجستری و هولوگرام توف می باشد. که برای مشاهده نمونه مدرک ایزو 3632 می توانید با مشاور ما ارتباط بگیرید تا نمونه گواهینامه را برای شما ارسال کند. اصولا 7 روز طول می کشد این گواهینامه برای محصول شما آماده شود. دریافت این استاندارد نشانگر کیفیت بالای زعفران می باشد.
مدیران عزیز دقت کنند که امروزه بسیاری از نمایندگی های ایزو در ایران گواهی زعفران صادر می کنند که اغلب این نهاد ها گواهینامه ایزو فیک را به جای گواهینامه ایزو اصلی ارائه می دهند، پس لطفا مراقب باشید و به شرکت های معتبر رجوع کنید.
مقاله استاندارد صادرات زعفران ایزو 3632 توسط کارشناسان آروین سپهر دیار تدوین شده که با مطالعه این مقاله با استاندارد زعفران آشنا می شوید و همچنین طریقه گرفتن گواهینامه استاندارد مربوطه برای شما شفاف سازی خواهد شد.
مزیت اخذ گواهینامه ایزو برای زعفران:
بدون شک اخذ استانداردهای مربوط به صنایع غذایی از جمله ایزو برای زعفران سبب کسب مزایای زیادی می شود، که برخی از آن به شرح زیر خواهد بود:
- تضمین کیفیت محصول
- کسب اعتبار بین المللی
- اطمینان خاطر و جلب رضایت مشتری
- آسان تر شده صادرات با اخذ مجوز زعفران
- فروش بیشتر و کسب سود
- و …..
چگونه می توانیم گواهینامه ایزو برای زعفران را دریافت کنیم؟
برای دریافت این گواهینامه فقط کافیست با ما ارتباط بگیرید و اطلاعات کامل شرکت خود را برای ما ارسال کنید، ما این گواهی کاربردی را برای شرکت تان در کمترین بازه زمانی صادر خواهیم کرد که خریداران با خیال راحت و با اطمینان از کیفیت، زعفران شما را خریداری کنند و همچنین بتوانید در امر صادارت هم موفق باشید.
جهت سفارش ایزو برای زعفران یا همان ایزو 3632 می توانید با ما تماس بگیرید.
مدیر فروش خانم محمدی: 09185210731
مدیریت آقای کریمی پور: 09902702205
بدون دیدگاه